Ελληνικοί υπότιτλοι για Antitrust - Antitrust (2001) BRRip XviD MP3.srt


Antitrust  2001  BRRip XviD MP3
Release
Antitrust 2001 BRRip XviD MP3
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2001
Αριθμός downloads υποτίλου
31
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
3338
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Ο Milo Hoffman είναι ένας νεαρός ταλαντούχος προγραμματιστής που μαζί με τον φίλο του Teddy κάνουν τα δικά τους όνειρα για το μέλλον της πληροφορικής. Και ενώ είναι ορκισμένος εχθρός των μονοπωλίων της πληροφορικής. Μια μέρα, όμως, δέχεται μία πρόταση που είναι αδύνατον να αρνηθεί. Ο Gary Winston, είναι πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρίας NURV, μιας εταιρίας που ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που θα καταπλήξει τον κόσμο. Για να είναι όμως έτοιμο έγκαιρα η βοήθεια του Milo είναι απαραίτητη. Εκείνος παίρνει τη σκληρή απόφαση να εγκαταλείψει τον Teddy και να αφοσιωθεί στο Synapse, το πρόγραμμα που ετοιμάζει η NURV. Όταν o Teddy βρίσκεται δολοφονημένος, διάφορες υποψίες αρχίζουν να τον ανησυχούν. Τι ρόλο παίζουν άραγε οι δύο γυναίκες της ζωής του; Είναι πράγματι ειλικρινή τα αισθήματά τους ή πρόκειται απλά για κατασκόπους;

Όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο προκατειλημμένος γίνομαι με τις ταινίες που στο επίκεντρό τους έχουν τον κόσμο της πληροφορικής. Ο ρεαλισμός θυσιάζεται στο βωμό του lifestyle. Η ταινία έχει κάμποσα Αbugs" όπως μια νέα έκδοση των Windows. :-) Ο Tim Robins είναι μέτριος σε ένα ρόλο Bill Gates, ενώ οι τρεις ωραίοι του Cast (Phillipe, Forlani και Leigh Cook) δεν κάνουν και πολλά εκτός από το να είναι ωραίοι. Το μόνο που ίσως τραβά το ενδιαφέρον είναι η ιστορία αλλά υπάρχουν στιγμές που καταφεύγει σε απλότητες και κλισέ. Από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας είναι εκείνη της πρότασης στον Milo να δουλέψει για την NURV. Το παράπονό μου είναι πάντως ότι οι προγραμματιστές που γνωρίζω εγώ έχουν πολύ χειρότερες επιλογές στην προσωπική τους ζωή (σε σχέση με την Claire Forlani και την Rachel Leigh Cook). Ίσως για μια πρωινή προβολή με μπόλικο pop corn το Antitrust να είναι μια καλή επιλογή με ότι αυτό συνεπάγεται.

Βαθμολογία: 6.0 /10 (Καλή)

Πληροφορίες | Tailers

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Antitrust 2001 720p BluRay x264 YTS AM
other
27
2 Antitrust 2001 1080p BluRay H264 AAC RARBG
other
25
3 antitrust 2001 720p 1080p bluray x264 amiable
other
29

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Guitar Pro Tabs
The only site you will ever need for your guitar pro tabs guitarprotabs.info
 
Φιλικά Sites