Ελληνικοί υπότιτλοι για "Brothers & Sisters" - Arrow.S07E14.Brothers.&.Sisters.1080p.10bit.BluRay.AAC5.1.HEVC-Vyndros.srt


Arrow S07E14 Brothers   Sisters 1080p 10bit BluRay AAC5 1 HEVC Vyndros
Release
Arrow S07E14 Brothers Sisters 1080p 10bit BluRay AAC5 1 HEVC Vyndros
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2006
Αριθμός downloads υποτίλου
10
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
54604
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Η Kitty (Calista Flockhart) μετά από μια μακρόχρονη απουσία λόγω ενός τσακωμού με τη μητέρα της, αφήνει τον αρραβωνιαστικό της Jonathan (Matthew Settle) και επιστρέφει στην Καλιφόρνια, για να δώσει μια συνέντευξη και να εργαστεί ως παρουσιάστρια / σχολιάστρια σε ένα καλωδιακό talk show.

Στο πάρτυ των γενεθλίων της συναντά ξανά την οικογένειά της, διαπιστώνοντας πως κανείς δεν τα έχει πάει και τόσο καλά. Η κόντρα με τη μητέρα της Nora (Sally Field) δεν έχει κοπάσει, η αδελφή της Sarah (Rachel Griffiths), παντρεμένη με τον Joe Whedon (John Pyper-Ferguson) με τον οποίο έχουν 2 παιδιά, έχει αφήσει μια πολύ καλή δουλειά για να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση και προσπαθεί να σώσει ό,τι έχει απομείνει από τον γάμο της. O αδελφός της Kevin (Matthew Rhys) είναι ο δικηγόρος της οικογένειας, δηλωμένος gay, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει μια σωστή σχέση. Ο άλλος αδελφός, ο Tommy (Balthazar Getty) είναι παντρεμένος με την γλυκύτατη Julia (Sarah Jane Morris) και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, βοηθώντας τον πατέρα του William (Tom Skeritt). Ο μικρότερος αδελφός, ο Justin (Dave Annable) παλεύει ανάμεσα στα τραύματα που του έχει αφήσει ο πόλεμος και στις εξαρτήσεις του. Ο θείος Saul (Ron Rifkin) στενός συνεργάτης και οικονομικός σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση, ζει τη ζωή του προσπαθώντας να προστατεύσει την αγαπημένη του αδελφή, Nora.

Βαθμολογία: 7.2 /10 (Πολύ καλή)

Πληροφορίες | Tailers

Ηθοποιοί: Dave Annable, Calista Flockhart, Balthazar Getty, Rachel Griffiths, Sarah Jane Morris, Ron Rifkin, Patricia Wettig, Sally Field, Matthew Rhys, Kerris Dorsey, Maxwell Perry Cotton,

Σκηνοθεσία: Δεν Υπάρχουν Πληροφορίες

Είδος: Drama ...

No Trailer found.

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Brothers and Sisters 1x07 Northern Exposure XOR HDTV
xsubs.tv
44
2 Brothers And Sisters s02e02 XOR HDTV
xsubs.tv
280
3 brothers and sisters 1x15 hdtv xor
Greek Tv Subs
166

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Guitar Pro Tabs
The only site you will ever need for your guitar pro tabs guitarprotabs.info
 
Φιλικά Sites