Ελληνικοί υπότιτλοι για Spider-Man 2 - Spider.Man.2.2004.720p.BrRip.264.YIFY_el.srt


Spider Man 2 2004 720p BrRip 264 YIFY el
Release
Spider Man 2 2004 720p BrRip 264 YIFY el
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2004
Αριθμός downloads υποτίλου
106
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
48570
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Ο Peter Parker βρίσκεται σε οριακό σημείο στη ζωή του. Προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις του και να τα καταφέρει σε κάθε τομέα της πολύπλευρης ζωής που έχει επιλέξει. Οι σπουδές του έχουν μείνει πίσω. Η part-time δουλειά του σε πιτσαρία αποφέρει περισσότερα έξοδα παρά κέρδος. Το αφεντικό του στην εφημερίδα απορρίπτει χωρίς δεύτερη ματιά κάθε φωτογραφία που δεν είναι του Spider-Man.
Τα έσοδα του είναι ελάχιστα και δεν μπορεί να βοηθήσει την θεία του που διώχνεται από το σπίτι της. Eχει απομακρυνθεί συνειδητά από τους καλύτερους του φίλους: τον Harry λόγω της ψύχωσής του να ανακαλύψει ποιος είναι ο Spider-Man που σκότωσε τον πατέρα του, και την Mary Jane επειδή δεν θέλει να την εμπλέξει σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Του είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί να βοηθά τον κόσμο τη στιγμή που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητά του.
Έτσι παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον ήρωα και να επικεντρωθεί στον Peter Parker. Eως ότου ο Dr. Otto Octavius μεταμορφωθεί σε Doc Ock, σπείρει τον πανικό στην Νέα Υόρκη, απειλήσει τα κοντινά του πρόσωπα και ο κόσμος ζητήσει την επιστροφή του ήρωα. Η στολή θα ξαναφορεθεί, τα γυαλιά θα πεταχτούν, και θα επιστρατέψει όλες του τις δυνάμεις για αυτό που πλέον φαίνεται να είναι ο προορισμός του να κάνει. «With great power comes great responsibility»

Βαθμολογία: 7.4 /10 (Πολύ καλή)

Πληροφορίες | Tailers

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Spider Man Unlimited S01E01 GR Subbed By FBB
F.B.B!
314
2 Spider Man 2 2004
other
19
3 2004 Spider Man 2 1280x528 DTS Greek
other
26

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Guitar Pro Tabs
The only site you will ever need for your guitar pro tabs guitarprotabs.info
 
Φιλικά Sites