Ελληνικοί υπότιτλοι για "Stargate: Atlantis" - Stargate Atlantis - 1x08 - Underground.gr.srt


Stargate Atlantis   1x08   Underground gr
Release
Stargate Atlantis 1x08 Underground gr
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2004
Αριθμός downloads υποτίλου
14
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
114371
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Οι άνθρωποι (οι αρχαίοι) λοιπόν κάποτε είχαν κατακτήσει απίστευτη τεχνολογία. Έμπλεξαν όμως σ’ έναν μεγάλο πόλεμο με τους Ρέηθ. Κάτι τυπάδες που τρέφονται με ανθρώπους. Μια vampire φάση. Οι αρχαίοι, παρ’ όλο που είχαν αναπτύξει καλύτερη τεχνολογία δεν τα βγάλανε πέρα, γιατί οι Ρέηθ ήταν πολυπληθέστεροι. Οπότε χάθηκε ο πόλεμος, μαζί και ο πολιτισμός των αρχαίων.
Μία από τις σημαντικότερες τεχνολογίες είναι και κάποιες πύλες που σε τηλεμεταφέρουν σε διάφορα μέρη του σύμπαντος. Μία τέτοια πύλη ανακάλυψαν οι σημερινοί άνθρωποι στην γη (κάπου στον βόρειο πόλο). Ψάχνοντας σε διάφορα μέρη του σύμπαντος βρήκανε και την τελευταία πόλη των αρχαίων. Την Ατλαντίδα. Όπου και εγκαταστούν μια ομάδα από επιστήμονες και στρατιωτικούς. Κι έτσι αρχίζει το Stargate Atlantis.
Η ομάδα αυτή ανακαλύπτει σιγά-σιγά κομμάτια της τεχνολογίας των αρχαίων και μαθαίνει να την χρησιμοποιεί. Ταυτόχρονα συνεχίζει την εξερεύνηση σε διάφορους πλανήτες. Ανακαλύπτει διάφορους πολιτισμούς. Μπαίνει σε περιπέτειες. Ταυτόχρονα όμως έρχεται και σ’ επαφή με τους Ρέηθ, των οποίων την ύπαρξη δεν γνώριζε. Οι περισσότεροι Ρέηθ βρίσκονταν σε κάτι σαν “χειμερία νάρκη” και ελάχιστοι από αυτούς κάνανε επιδρομές σε πλανήτες που κατοικούνταν από ανθρώπους για να μπορούν να τρέφονται. Η ομάδα μας όμως κάνει κάτι και ξυπνάει όλους τους Ρέηθ. Οπότε ο πόλεμος ξαναρχίζει.

Βαθμολογία: 8.1 /10 (Πολύ καλή)

Πληροφορίες | Tailers

Ηθοποιοί: Joe Flanigan, Rachel Luttrell, David Hewlett, Torri Higginson, Jason Momoa, Paul McGillion, David Nykl, Chuck Campbell, Rainbow Francks, Amanda Tapping, Kavan Smith,

Σκηνοθεσία: Δεν Υπάρχουν Πληροφορίες

Είδος: Action, Drama, Sci-Fi, Adventure ...

No Trailer found.

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Stargate Atlantis S05E10 HDTV XviD 0TV
other
3
2 stargate atlantis s04e19 720p bluray x264 clue repoman cms
other
9
3 Stargate Atlantis 2x13 Critical Mass
other
12

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Guitar Pro Tabs
The only site you will ever need for your guitar pro tabs guitarprotabs.info
 
Φιλικά Sites